FAQ - otázky a odpovede

Koľko stojí doprava?

Doprava skleníka je jednotná pre celé Slovensko - 39€ s DPH. Dopravu nám zabezpečuje lokálny dopravca, doprava kuriérskymi spoločnosťami je limitovaná 32kg a stojí obvyklé poštovné (5-8€).

Konkurencia vozí "zadarmo". Prečo vy nie?

Sme presvedčení, že skryť cenu dopravy do ceny výrobku nie je fér. Zákazníci, ktorí sú "blízko" vlastne doplácajú na zákazníkov, ktorí sú na druhom konci Slovenska. Naviac, veľa ľudí si vie zabezpečiť odvoz vlastným autom a vozíkom alebo dodávkou, čím ušetria na doprave a získajú skleník lacnejšie.

Ako rýchlo mi príde skleník?

Skleníky máme reálne skladom. Nezbierame objednávky mesiace vopred a nečakáme na sezónu. Pre osobné vyzdvihnutie je odber možný nasledujúci pracovný deň, výnimočne a po dohode aj v deň objednávky. Rozvozy robíme 2x týždenne, raz južný smer na TT, NT, BA a raz smerom stred/východ na MT, BB, KE. Snažíme sa, aby každá objednávka bola vybavená do týždňa. Náš rekord je 16 hodín od objednávky po doručenie.

Ako je skleník zabalený?

Skleník (predné čelá a oblúky) a koncové lišty sú zviazané páskami. K nemu prislúcha rolka polykarbonátu (lexanu), ktorá ma priemer cca 80-100 cm a výšku 210 cm. Spojovací materiál, tesnenie, páska, návod sú v samostatnej krabici. Všetko je označené vašim menom a adresou pre bezpečné doručenie.

Zajtra mi príde skleník... zvládnem ho odniesť?

Pre prevzatie a vyloženie z auta zabezpečte dospelú osobu. Šofér vám pomôže s vykládkou, na manipuláciu s jednotlivými komponentami treba dve osoby. Zvoľte bezpečné miesto na jeho uskladnenie, kým pristúpite k montáži.

Späť do obchodu