Náš náskok oproti konkurencii

Slabo pozinkovaný profil Pozinkovaný profil Môj skleník
Skleník z profilu druhej kategórie (viditeľné chyby v povrchovej úprave) môžete získať v snahe ušetriť. Ušetril výrobca a možno aj zákazník Kvalitné pozinkované rúry, ktoré sú použité pri výrobe.
Slabo pozinkovaný profil Pozinkovaný profil Môj skleník
Nie je to dobrý zvar; skleník s takýmito zvarmi by ste nemali kupovať, pretože v týchto miestach vzniká korózia a výrobok sa čoskoro stane nepoužiteľným. Zvary na našich skleníkoch sú dobre zvárané a chránené proti korózii.
Slabo pozinkovaný profil Pozinkovaný profil Môj skleník
Takéto spojenie je nespoľahlivé a rýchlo sa pôsobením vetra uvoľní. Toto je spoj v našich skleníkoch. Jednodielny spoj bez ďalších švov je spoľahlivejší a pevnejší.

Predvŕtané otvory

Z nášho prieskumu vyplýva, že 50 % skleníkov na trhu nemá montážne otvory pre polykarbonát. To znamená, že na montáž štvormetrového skleníka je potrebné vyvŕtať 159 otvorov a na šesťmetrový skleník viac ako 200 otvorov. Máte záruku, že keď si budete upevňovacie otvory vŕtať sami, prepichnete polykarbonát na všetkých nesprávnych miestach. Vrták sa posunie, samovrtná skrutka s vrtákom sa posunie a polykarbonát omylom prepichnete.

To, čo my poskytujeme našim zákazníkom ako štandard, ostatní ani neberú do úvahy. V našich skleníkoch je viac ako 150 otvorov na inštaláciu polykarbonátu.

Skleníky s nejasným pôvodom

Osobitnú pozornosť si zaslúžia skleníky bez označenia, bez značky, bez názvu výrobcu, často bez predajného miesta alebo pevnej adresy dodávateľa. 

Minimálne sa oplatí dôkladne skontrolovať, čo kupujete.

Polykarbonát s jasným pôvodom

Ak chcete získať dobrý skleník, musíte si kúpiť nielen dobrý, pevný kovový rám, ale v každom prípade aj dobrý polykarbonát! Polykarbonát musí mať dobrú hustotu, čím viac, tým lepšie, a musí byť chránený proti UV žiareniu. Musí byť jasný jeho výrobca a hlavné vlastnosti.

Náš polykarbonát je vyrábaný v Európe zo základnej suroviny koncernu BASF. Je zdraviu neškodný, bez pridaných nebezpečných látok z recyklovaných plastov. Samozrejmosťou je UV ochrana.

Certifikovaný polykarbonát s UV ochranou

Späť do obchodu